fbpx
Bridge to Liberation zoekt Content Manager 2018-10-29T15:45:06+00:00

Bridge to Liberation zoekt een FREELANCE Content Manager!

Hou je van schrijven? Ken je alle ins en outs van social Media? Weet jij een boodschap feilloos om te zetten in duidelijke pakkende zinnen? Werk je planmatig en gestructureerd? Heb je de Slag om Arnhem in je DNA zitten? En ben je freelancer?

Dan hebben we jou nodig!

Wat doen wij?

Stichting Bridge to Liberation werkt in Arnhem aan de zesde editie van Bridge to Liberation op 20 september 2019. Hier voorafgaand wordt het hele jaar rond gewerkt aan verschillende activiteiten die persoonlijke verhalen vertellen ten tijde van de Slag om Arnhem.

De verhalen die we vertellen zijn invoelbaar, waargebeurd en kunnen direct in het perspectief van het heden geplaatst worden. De experience bij de John Frostbrug deint mee in de belevingswereld die wij om ons heen creëren; een wereld van 360 graden met muziek, visuele effecten, film en dans. Door een ervaring mee te geven die persoonlijk raakt, staat de impact ervan gegrift in het geheugen. Dit neem je mee in de keuzes die je maakt in de toekomst. Om dit te kunnen realiseren moeten we grenzen verleggen.

In een klein team werken we het hele jaar door aan het ontwikkelen en realiseren van een ambitieus marketingcommunicatieplan. Het beschikbare budget proberen we zo vernieuwend mogelijk te besteden door te zoeken naar bijzondere manieren om onze boodschap bij de doelgroep te krijgen. Op dit moment communiceren we met onze community via website, Facebook, Instagram, Twitter en nieuwsbrieven.

 

Wat ga je doen?

 • Op basis van het marketingcommunicatieplan ontwikkel je samen met de Communicatie Manager vernieuwende content voor al onze communicatiekanalen. Je schrijft teksten en ontwikkelt/verzamelt de juiste beelden. Ook maak je soms content in ontwerpprogramma’s als Illustrator en InDesign.
 • Samen met de Communicatie Manager ontwikkel je een werkbare content planning. Je houd je hieraan en stuurt in overleg bij waar nodig. Jij bent verantwoordelijk voor deze planning.
 • Je analyseert de beschikbare statistieken van alle communicatiemiddelen en monitort de impact van campagnes. Je rapporteert hierover aan de Communicatie Manager.
 • Je zoekt in overleg actief de samenwerking met bijvoorbeeld influencers.
 • Je speelt in op de actualiteiten en zoekt doorlopend de interactie met de doelgroep.

Jij:

 • Spreekt de taal van de doelgroepen, begrijpt dat woordkeuzes in sommige gevallen essentieel zijn en controleert jezelf en andere op de juiste wijze van communiceren.
 • Bent een uitstekende schrijver, hebt gevoel voor beeld en taal en beheerst naast het Nederlands ook het Engels.
 • Werkt gestructureerd en bereid je werk graag voor. Je vindt het fijn om te werken met een contentplanning.
 • Houdt ervan te werken in een klein team. Je kent en neemt je verantwoordelijkheden, denkt mee en bent proactief. Als je iets van iemand nodig hebt durf je het te vragen en je neemt initiatieven om je opdracht zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.
 • Weet dat ons werk de ene dag intensiever is dan de andere dag. Je snapt dat en bent daarin flexibel.
 • Bent 8 tot 16 uur in de week beschikbaar t/m eind september.
 • Hebt aantoonbare ervaring in schrijven, het beheren van social media accounts en het ontwikkelen van content.
 • Hebt ervaring met werken in Adobe Photoshop en Indesign en/of Illustrator.
 • Bent zelfstandig ondernemer en kunt de opdracht op freelance basis aannemen.

Lijkt het je leuk?

Stuur je reactie vóór maandag 14 november naar eva@bridgetoliberation.nl. Misschien nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek!