Image module

Vacature

Wil jij ook bijdragen aan het besef van onze vrijheid?

Het bestuur van de stichting Bridge to Liberation zoekt een Secretaris (M/V/X)

Stichting Bridge to Liberation organiseert elk jaar in september een experience aan de voet van de historische John Frostbrug (Bridge too Far) in Arnhem waar we met 20.000 mensen samen stilstaan bij de impact van oorlog en de waarde van vrijheid.

Het bestuur (allemaal vrijwilligers) van Stichting Bridge to Liberation verwelkomt graag een secure, open, vrolijke secretaris die zich verbonden voelt met het doel van de stichting. Bestuurlijke ervaring is niet vereist.

>>>Tekst gaat verder onder de video

Stichting Bridge to Liberation staat op een vernieuwende manier stil bij de impact van de Slag om Arnhem. We richten ons op een breed publiek met specifieke aandacht voor jongeren en nieuwe Nederlanders. De stichting is een drijvende kracht in de Airborne Regio.

Naast de zes bestuursleden is een ambtelijk adviseur vanuit gemeente Arnhem bij de bestuursvergaderingen betrokken, alsook de zakelijk- en artistiek leiders. Van de secretaris wordt verwacht als penvoerder de agenda’s op te stellen, de vergaderingen te notuleren en mee te denken met de strategische ontwikkeling van de stichting. De acht vergaderingen per jaar zijn op woensdag van 8.30-10.30 uur.

We zien je reactie graag vóór 2 december 2020. Gesprekken met kandidaten worden in de week van 14 december 2020 gepland. We kijken uit naar bijzondere reacties!

Voor vragen en/of nadere informatie graag contact opnemen via info@bridgetoliberation.nl t.a.v. Bart van Meer (bestuursvoorzitter).