Image module

Francis Broekhuijsen

Na jaren van acteren legt hij zich toe op zijn talent voor taal, muziek en (nieuwe) media. Hij was presentator bij AT5, hoofdredacteur van Cultuurpodium.nl, en radiomaker bij Red Bull Music Academy Radio en bij de KRO op NPO Radio 1. Hij spreekt audioboeken in waarbij hij met het voorlezen van Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer op de longlist stond van de Hebban Beste Luisterboek Award 2019 en op de shortlist voor de Storytel Award 2019 voor het beste Luisterboek.

Hij is nu dagelijks te horen op de Soul, Funk en Jazz Zender Sublime met zijn ochtendshow Sublime Sunrise. Daarnaast is hij verbonden aan het Winternachten festival als redacteur, programmamaker en presentator. In 2014 werd hij als media persoonlijkheid gekozen in de Kleurrijke Top 100.

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}